מתכון לסלט בתוך כרוב ניצנים

    משה גולדיס No Comments on מתכון לסלט בתוך כרוב ניצנים
    20:50
    01.05.24
    אבי בלום No Comments on "הכל מהקב"ה": אביו של החטוף במסר מחזק

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    רכיבים ל 8 מנות:

    • 8 כרוב ניצנים או עלי כרוב
    • 2 קולרבי
    • 2 ראש סלרי
    • 8 גבעולי סלרי קצוץ
    • לימון חתוך לקוביות
    • כף פטרוזיליה
    • כפית נענה
    • כפית שמן זית
    • מלח
    • פלפל

     

     

    רוטב:

    • חב' פטרוזיליה קצוצה
    • כוס שמן זית
    • 2/2 כוס לימון
    • מלח
    • פלפל שחור

     

     

    אופן ההכנה:

    1. מבשלים את ראשי הכרוב הניצנים כ15 דקות עד שיתרכך וישאר יציב
    2. מורידים את העלה הראשון ומרוקנים את פנים הכרוב עד כמה שאפשר
    3. ממלאים את החור שנוצר, בסלט.
    4. ניתן להשתמש בעלי כרוב: מרתיחים את העלים במים עם מלח עד להתרככות בערך 20 דקות,
    5. מסננים ומקררים, משתמשים בעלה אחד לכל מנה.
    6. להכנת הסלט: מגרדים בפומפיה את הקולרבי והסלרי, מוסיפים 8 גבעולי סלרי קצוץ דק, קוביות הלימון ואת שאר הטיבול ומערבבים היטב.
    7. ממלאים את הכרוב בסלט
    8. מכינים את הרוטב: שמים בבלנדר את רכבי הרוטב ומעבדים כ 10 דקות
    9. משהים לשעתיים, ויוצקים מעל הכרוב עם הסלט

     

     

     

    matkonim-gelis3



    0 תגובות